Ujabb zsidóverés a Belvárosban:Budapesti életkép. Előbb jön a zászló, aztán a menetelés, majd a beszólások, végül a verés és a megsemmisítés - ha megtehetikBudapest – Ittas fiatalok péntek este a bud…

Ujabb zsidóverés a Belvárosban:
Budapesti életkép. Előbb jön a zászló, aztán a menetelés, majd a beszólások, végül a verés és a megsemmisítés - ha megtehetik
Budapest – Ittas fiatalok péntek este a budapesti utcán megtámadtak egy zsidót. Lapunk nem sokkal az előtt beszélt az áldozattal, hogy az a látleletért az orvoshoz, onnan pedig a rendőrségre indult volna feljelentést tenni hétfőn, kora este. Az egyik budapesti zsinagóga elöljáróinak egyike egyelőre név nélkül nyilatkozott.
.
Az 58 éves férfi a péntek esti imáról tartott hazafelé, amikor az elmondása szerint meglehetősen részeg fiatalok kötöttek belé. Miután nem akart balhét, válasz nélkül továbbhaladt, de az alkoholtól agresszívvá lett támadók nem érték be a verbális erőszakkal, hanem néhány ütleget és rúgást is kiosztottak neki.
.
Az áldozatot most másodjára verték meg származása miatt. Elmondása szerint nem haragszik a négy tettesre, akiket valószínűleg felismerne: úgy véli, azt sem tudják, mit tettek, igazából nem is ők tehetnek a történtekről.
.
Jóllehet még a látlelet átvétele előtt nyilatkozott, és nem ismerte a röntgen eredményét, úgy érzi, komoly károsodás nem történt: „Viszonylag olcsón megúsztam.” Véleménye szerint a kocsmai dohányzást betiltó fővárosi rendelet egyre nagyobb mértékben vezet a küllemre is láthatóan „zsidós” emberek szekálásához.
.
Amióta a rendelet érvénybe lépett, különösen péntek esténként számos antiszemita „beszólást” kell elviselniük azoknak a zsidóknak, akik a zsinagógától messze laknak, és útjuk szórakozóhely mellett vezet el. A szakállat, kalapot, kaftánt viselőket, vagy akik látható módon viselik a ciceszt, néha le is köpik. Vallásos zsidó a pénteki és a szombati napnyugta között semmilyen közlekedési eszközt nem vehet igénybe akkor sem, ha messze lakik, így számos, jobbára idős és hagyományhű ember van kitéve antiszemita inzultusoknak.
.
Az utóbbi években elszaporodtak a magyar fővárosban a zsidóellenes incidensek. Noha közösségi beszámolók szerint számos embert vertek meg, az érintettek leginkább maguk szégyellik, hogy ilyesmi történhetett velük, és mivel komoly baja eddig senkinek nem esett, feljelentést nem szívesen tesznek.
.
Információink szerint egyetlen esetben jutott el a feljelentésig az ügy: egyedül hazafelé tartó fiatalembert vertek meg három évvel ezelőtt, aki „igennel” felelt a támadók azon kérdésére, zsidó-e.

Magyarországon megnövekedett a zsidó és a cigány emberek félelemben tartása. Az új náci csoportok elszántak! Összefogásra van szükség!!!!

Views: 641

Comment by Qristina Zavačková Cummings on May 8, 2012 at 15:59

milyen ijesztő  :(

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:16

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:17

Hitler arcképével készítenek plakátokat a Magyarországi új Náci csoportok!

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:18

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:24

2012. március 17. én a Budapesten a Hősök terén tiltakoztunk a Magyar Gárda -Náci sereg, eskütétele ellen! A Magyar Gárda hivatalosan is  betiltott  civil egyesület, mégis növekszik a taglétszáma! A betiltás ellenére nyilvánosan tesznek esküt a magyarországi cigány és a zsidó emberek ellen!  Semmibe veszik a magyar rendőrséget!

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:25

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:25

2012. március 17. Magyar Gárda avatás!!!!

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:26

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:27

2012. március 17. Magyar Gárda avatás!

Comment by Tini Chris on May 8, 2012 at 21:29

Add a Comment

You need to be a member of World Artists Initiative "Khetanes" to add comments!

Join World Artists Initiative "Khetanes"

Join us on Facebook and Twitter

Latest Activity

Videos

  • Add Videos
  • View All

Forum

Segítség kérés...

Started by Tini Chris. Last reply by Grattan Puxon Mar 13, 2018. 6 Replies

My dear friend, my friends! Please do help me in Hungarian Gypsies! Racism xenophobia in our country has escalated. It is increasingly difficult for peace!Continue

Democratic Transition

Started by Grattan Puxon Feb 23, 2018. 0 Replies

Grattan Puxon said…I write to let know about plans for the Jubilee World Roma Congress taking place in London next summer [1-5 August]. For the first time it will be possible for all members of our communities (over 16) to vote electronically in the…Continue

The photos I took Gypsy

Started by fehmi açar. Last reply by Stoimen Nov 19, 2017. 1 Reply

I'm an amateur photographer myself I have great photos I'm pulling Romani Gypsy photosContinue

© 2022   Created by Stoimen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service